Poza tym jestem zaproszony na spotkanie z parlamentarzystami na temat nowych przepisów.
Druh nie? Przykre. Jak coś ustalimy to dam znać:)
Nie lubię polityków ani politykierów, dlatego się z nimi nie spotykam, a na FB blokuję.
Co do parlamentarzystów, to... wybiega Pan daleko w przyszłość, jak widzę. Bo w tej sprawie treść dokumentu będzie zależeć od dyrektora departamentu, z którym rozmawiałem, a podpis złoży Pani Minister bez debaty parlamentarnej...
Czyli rozumiem, że zamierza Pan teraz podjąć rozmowy o decyzjach, które (jeśli ministerstwo we właściwym czasie wykaże inicjatywę) powinny zapaść za jakieś 3 do 5 lat, tak?
Treść będzie zależała od pracy wykonanej przez departament pod kierunkiem jego szefa. Podpis ministra będzie oznaczał akceptację dla tej pracy - to chyba zrozumiałe, że minister kieruje swoim resortem, więc ma ludzi od redakcji dokumentów, które parafuje...
A wracając do mojego pytania, czy mogę liczyć na wskazanie, który z tych dokumentów na BIP Ministerstwa Sportu i Turystyki jest pismem Pana lub Pana środowiska?
Przypominam, że tematem tego wątku jest merytoryczne porównanie wizji, stanowisk i wysyłanych opracowań w sprawie przyszłego, oficjalnego, narodowego systemu szkolenia żeglarzy.
Personalne komentarze o umiejętnościach oponentów lub ich braku nie mieszczą się w temacie wątku ani zasadach dyskusji, więc mogą być usuwane przez moderatora!