Tagi
armada chorągiew CWM CWM ZHP w Gdyni drużyna drużyny festiwal Gdynia harcerze instruktorzy jacht jachty Jamboree kadry KHDWiŻ konferencja kurs kursy morze mundury muzyka narada patenty pilot polesie prawo projekt PZŻ regaty rejs rejsy rozporządzenie s/y ZAWISZA CZARNY s/y ZJAWA skauci specjalności sport spotkanie stopnie szantowiązałka szanty szkolenie Teliga warsztaty wodniacy wyprawa zhp zlot łódź żeglarstwo
Zawartość raportu:*
Kod potwierdzający*

Kliknij tutaj, aby odświeżyć obrazek, jeśli nie jest wystarczająco czytelny.


Wpisz znaki widoczne na obrazku
Kod rozróżnia małe i wielkie litery
Liczba prób, które możesz wykonać: 3
 

Odp.: Śniadania

Temat: Odp.: Śniadania
przez Jake dnia 11.06.2013, 19:08:18

Jajka sa swietnym pomysłem, urozmaicają posiłki i długo się przechowuja. Oczywista wada jest to, ze sa kruche i trzeba je dobrze zaształować. 2 lata temu na Józku jedlismy calkiem niezła jajecznice luksusowa, z cebula, serem i kielbaska :)

Parówki takze mi odpowiadaja, ale raczej takie z mięsa niż papieru, mączki, MOM i skór cielęcych.

Świeze warzywa sa genialnym pomyslem i choc osobiscie wole pomidory, to niestety sa one duzo bardziej narazone na zgniecenie/zgnicie itp. Ogorkiem mozna rzucac i tak raczej sie nie "popsuje".

Polecam dzem, jako cos owoco-podobnego na deser. Dobrze sie przechowuje i jest moim zdaniem calkiem smaczny na kanapkach.